• Kerstboom

Kerstboom bestellen; Echt of Nep, Versierd of Niet?

Veel bedrijven hebben één of meerdere kerstbomen in het pand staan tijdens de feestdagen. Natuurlijk kun je iemand met een grote auto er op uit sturen om één of meerdere kerstbomen bij een stalletje te halen maar een kerstboom bestellen op één van de vele websites is gemakkelijker, efficiënter en daarom al snel goedkoper. En kies je dan voor een echte of nep, versierd of niet?

Echt of nep?

Vanwege mogelijk brandgevaar zou ik zelf niet direct een echte kerstboom bestellen, hoewel de geur natuurlijk wel heerlijk is. Via Kerstboom.nl kun je al jouw boom reserveren en wordt deze op de gewenste dag afgeleverd. Een mooie nepboom is niet goedkoop, qua kosten begint dit pas vanaf eur 150,- per boom. Een belangrijk voordeel van een neppert is dat deze vlamvertragend (geïmpregneerd) is, meerdere malen is te gebruiken en afhankelijk van het model is de verlichting in de takken geïntegreerd. En je hebt ze in vele soorten, maten (zowel lengte als breedte) en kleuren. Op kunstkerstbomen.nl worden al 200 verschillende modellen aangeboden.

Zelf versieren of compleet

Je kunt natuurlijk zelf de kerstboom versieren, maar heb je daar geen tijd of zin in, dan kun je ook een volledig versierde boom bestellen. Op gedecoreerde-kerstboom.nl kun je zelfs een kerstboom huren. Of kies voor de One Minute Tree, een kerstboom die in 1 minuut op te zetten is. Wanneer je een tentstok in elkaar kunt zetten, dan kun je deze boom optuigen. Wil je echt wat anders, kijk dan eens voor een plafondkerstboom.

Eigen kerstballen

Leuk voor in de kerstboom op het werk, of bij je klanten: kerstballen met jouw logo. Op promoboer.nl en yoursurprise.nl kun je dit bestellen.

2018-10-09T14:55:12+01:00Categories: Organiseren|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment