• Boeket Lelies

Attentiebeleid: ‘Wat attent van je!’

Een collega of medewerker die je een hart onder riem wilt steken bijvoorbeeld na een ongeluk, of het verlies van een dierbare? Of wil je een ander laten weten dat je erg blij voor hem of haar bent? Laat dan eens je attente kant zien. Veel organisaties hebben een attentiebeleid op gesteld. Dit zijn richtlijnen die aangeven hoe men omgaat met bijvoorbeeld een verlies van een dierbare, langdurige ziekte of de leukere dingen in het leven zoals trouwen en geboorte. Het beschrijft wat je als organisatie van welke waarde op dergelijke momenten geeft. Bijvoorbeeld bij een geboorte een cadeaubon ter waarde van € 25.-, of bij slagen van een belangrijk examen een kaartje. 

Attent zijn door slim zijn

Als je van nature niet zo attent bent, hierbij een tip. Zet de verjaardagen van je collega’s en medewerkers in je agenda en stel in dat je minimaal 2 dagen van te voren een automatische herinnering ontvangt. Als je van jezelf niet zo heel attent bent, dan lijkt dat in ieder geval wel zo! 🙂

Bloemetje

Het bestellen van een boeket is snel gedaan via bijvoorbeeld Boeketcadeau of Euroflorist, of bij de lokale bloemist. Kijk eens op de website van Fleurop om van verschillende bloemen hun betekenis  te vinden, om je boeket een extra betekenis te geven.

Wenskaarten

Een voorraadje wenskaarten met verschillende thema’s hebben is een tip die ik een ieder kan geven. Zo heb je geen reden meer om GEEN kaartje meer te sturen. Het is een klein gebaar dat iedereen kan waarderen. Goedkope wenskaarten bestel je bij wenskaartenvoordeel. Zelf een kaart ontwerpen doe je bij onder andere kaartje2go. Wil je iets anders versturen zoals een heliumballon, kijk dan eens op kadowereld of Spreadshirt.

Babypakket

Is een collega vader of moeder geworden, kijk dan eens voor een leuk babypakket op emotionsforlife, allekadomanden of kraammand. Of laat een babypakje met bedrijflogo maken via Spreadshirt.

 

Wil je nog meer cadeautips voor een collega? Lees dan snel mijn blog Originele ideeën voor een cadeau’s voor een collega!

Leave A Comment