• Kantoormeubilair huren

Kantoormeubilair huren in plaats van kopen

Ja, het kan: kantoormeubilair huren in plaats van kopen.  Steeds meer bedrijven maken deze keuze. De aanschaf van meubilair is vaak een grote investering die organisaties in deze tijden liever niet maken. Door huren ben je flexibeler in niet alleen je uitgaven, maar ook je uitstraling als bedrijf.

Duurzaam

Veel kantoormeubilair verhuurbedrijven kopen nieuw meubilair in en verhandelen dat na de huurperiode weer door. Geen afdankertjes of bij het grofvuil. En het assortiment is vaak moderner dan je misschien zou denken met verschillende bekende merken zoals Vitra, Ahrend en Gispen. Zeker voor bedrijven die willen experimenteren met Het Nieuwe Werken is het huren van meubilair wellicht een prima oplossing. Want naast de reguliere werkplekken, bestaat menig verhuurassortiment uit loungeplekken en informele overlegstoelen.

Andere manager, andere inrichting?

Afhankelijk van het niveau van de manager, heeft deze persoon vaak een flinke vinger in de pap als het gaat om de inrichting van de werkkamer. Meer dan eens is het gebeurd dat meubilair dat nog in prima staat was, weg werd gedaan om het niet binnen de wensen paste. Heel erg zonde, onnodig en kostbaar! Wanneer het meubilair gehuurd zou zijn, zou op zeer korte termijn het meubilair omgewisseld kunnen worden. Niet alleen handig voor de desbetreffende manager, maar minstens ook voor de facilitaire afdeling om dit te regelen.

Flexibiliteit in uitstraling

Nu er zo veel leegstand in kantoren is, zijn maar weinig organisaties bereid om zich voor langere tijd vast te leggen voor een huurovereenkomst. Door kantoormeubilair te huren kunnen zo snel de gehuurde m2’s inrichten met hippe en trendy inrichting. Dit is zeker handig om het moment dat er op korte termijn extra mensen ingehuurd worden voor een project. Je hoeft hen niet af te schepen met de stoffige overblijvertjes en krijgertjes uit de opslag. Wanneer het project afgerond is, kun je het meubilair weer net zo makkelijk laten ophalen. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt!

Snelle en complete levering

Veel kantoormeubilair verhuurbedrijven spelen hier op in door zich zeer flexibel op te stellen. De meesten kunnen al binnen 24 uur meubilair gemonteerd en wel op leveren. Ook zorgen zij er voor dat het meubilair er tip-top in orde uitziet door goed onderhoud te plegen en zorgvuldige reiniging van het assortiment.

 

2018-05-04T09:37:27+00:00Categories: Huisvestiging, Inkoop|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment