• Vloerbedekking en tapijt reinigen & shamporellen; enkele tips

Vloerbedekking en tapijt reinigen & shamporellen

Hoe ziet het tapijt in het pand er bij jou uit? Voorzien van de nodige koffie- en theevlekken? Een doffe glans? Een lichtgrijze ondertoon? En heb je er ook al een tijd geen onderhoud aan laten uitvoeren? Zonde! Het professioneel tapijt reinigen is een vak op zich en je zult je verbazen over het prachtige resultaat!

Zelf aan de gang gaan

Nu kan je zelf aan de gang gaan met allerlei huis-tuin-en-keukenmiddeltjes die je op verschillende forums kunt vinden of de verschillende ‘standaard’ producten. Dit kost niet alleen heel veel tijd, maar het resultaat zal waarschijnlijk ook niet naar wens zijn. Kies er voor om dit eens goed aan te pakken. Door een professioneel schoonmaakbedrijf dat specialisten heeft voor het reinigen & shamporellen van tapijt.

Tapijt reinigen laten doen!

Zelf heb ik dit aangepakt door bij het schoonmaakbedrijf dat wij hadden gecontracteerd, een offerte aan te vragen. In slechts twee avonden was het voor en na écht een wereld van verschil! De koffie en theevlekken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. De dofheid heeft plaats gemaakt voor een mooie glans. En de originele kleur is weer helemaal naar boven gekomen. Vergeet de geur niet! Ook dat draagt bij aan de schone beleving. Jouw pandbewoners zullen er heel blij mee zijn.

Niet alleen tapijt reinigen ook meubilair!

In het pand zijn meer dingen gestoffeerd dan je misschien denkt. Bureaustoelen, banken en soms delen van een wand. Door het regelmatig professioneel te laten reinigen, bijvoorbeeld één keer per jaar, zorg je er voor dat het materiaal langer mee gaat en er langer mooi uit blijft zien.

Weinig voorbereiding

Afhankelijk van je eigen wensen, kun je er voor kiezen om de ruimte(s) die gereinigd worden, zelf of te laten ontruimen. Dit heeft uiteraard een prijskaartje maar het laten doen scheelt je zo veel tijd en het gemak… laat zich bijna niet in woorden uitdrukken! En mocht je nog twijfelen? NIET DOEN! Ik kan dit je écht aanraden, zeker als je geen geld beschikbaar hebt om nieuw tapijt te kopen is dit HET alternatief!

2017-02-26T20:19:31+00:00Categories: Schoonmaak|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment